x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Canicula persistă în Bucureşti şi în judeţele din sud şi est. În vestul ţării vremea se răceşte şi vor fi ploi şi vijelii, care se vor extinde

de 13 Aug 2017   •   09:53
Canicula persistă în Bucureşti şi în judeţele din sud şi est. În vestul ţării vremea se răceşte şi vor fi ploi şi vijelii, care se vor extinde 16

Temperaturile caniculare se vor menţine şi duminică în Capitală şi în sud-estul ţării. În jumătatea de vest a ţării vremea se răceşte şi se vor înregistra ploi torenţiale, care se extind spre est, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Temperaturi în jurul valorii de 35 de grade vor fi în continuare în Capitală, în sudul şi estul ţării. În Muntenia, sudul Moldovei şi Dobrogea se pot înregistra pe alocuri temperaturi de peste 35 de grade.

Instabilitatea atmosferică se va accentua în jumătatea de vest a ţării, unde vor fi ploi torenţiale şi vijelii, care se vor extinde spre est. Temperaturile nu vor mai depăşi 30 de grade în vestul ţării şi în Transilvania, media fiind în jurul valorii de 25 de grade, notează news.ro.

sati