Antena 3 CNN Actualitate Căpăţână, omul de legătură din "afacerea" Bercea - Băsescu: "Dacă ştii că la recurs nu îi dă un an cu suspendare, mie, în momentul ăsta, îmi spui"

Căpăţână, omul de legătură din "afacerea" Bercea - Băsescu: "Dacă ştii că la recurs nu îi dă un an cu suspendare, mie, în momentul ăsta, îmi spui"

Căpăţână, omul de legătură din "afacerea" Bercea - Băsescu: "Dacă ştii că la recurs nu îi dă un an cu suspendare, mie, în momentul ăsta, îmi spui"
19 Iun 2014   •   09:22

Toată afacerea dintre fiul lui Bercea şi Mircea Băsescu a fost pusă la punct de Marian Căpăţână. El este unul dintre cei care i-au trasat sarcini clare fratelui preşedintelui.

Însă Căpăţână pare a fi şi cel care a stricat afacerea în momentul în care a decis sa păstreze o bună parte din bani. În înregistrare, însă, Marian Căpăţână spune că toţi banii, adica 600 de mii de euro, au ajuns la Mircea Băsescu.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: Deci eu aseară am stat patru ore la el (NR. MIRCEA BĂSESCU ) şi eu i-am spus în felul următor: Băi frate, uite care-i treaba, eu nu vreau să am de-a face cu oamenii ăştia din cauza ta. Deci, eu am vorbit mai urât decât de obicei. Dacă ştii că la recurs nu îi dă un an cu suspendare, mânca-ţi-aş, acum, în momentul ăsta, mie, îmi spui.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: Eu i-am spus clar. Măi frate, eu sunt din Drăgăneşti, eu i-am adus pe oamenii ăia la tine, trebuia să nu te pui nici naş, trebuia să nu ne faci niciun rău, că mi-ai făcut şi mie rău, le-ai făcut şi ălora rău.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: Măi, omule, ascultă-mă ce-ţi zic! Tu mi-ai dat 600 de mii de euro

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Da, 600.000 de euro

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ:  Deci două tranşe..300 cu trei sute.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Nu, 350 şi 250

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ:  Prima dată 250 şi asta...

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Nu, 350 prima dată şi a doua 250 şi i-ai dus la el.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ:   Eu i-am dus la el, toţi.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Da

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ:  Şi după aceea, împreună, am fost la Bucureşti. Eu i-am dat cu mâna mea.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: El mi-a zis că nu. Că nu a luat decât 250 de mii

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: Eu i-am spus: fratele meu, tu, dacă nu le dă la recurs un an cu suspendare, mie acum să-mi spui.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Aha. Ştii că aşa m-ai minţit mereu.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: Nu, nu.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Aloo. Tu m-ai minţit mereu. Ştii când mi-ai zis că ţi-am adus restul de bani, când mi-ai zis că el deja a dat un milion de euro să-sl scape pe tata?

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: A dat, mă, mânca-ţi-aş!

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Şi unde sunt? L-am întrebat vorba asta. A zis că n-a dat.

Antena 3 vă invită să îi spuneţi preşedintelui ce să facă în cazul mitei primite de fratele său! Drept urmare, vă invităm să vă scrieţi mesajul pe o coală de hârtie A4 şi să vă fotografiaţi împreună cu mesajul dumneavoastră. Fotografiile le asteptam la adresa [email protected].

Cele mai interesante le vom difuza la Antena 3 şi le veţi putea găsi şi pe siteul nostru www.antena3.ro.


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close