Antena 3 CNN Actualitate Capcana în care cad tot mai des românii care îşi rezervă o vacanţă în Grecia. ”Ne vrem banii înapoi”

Capcana în care cad tot mai des românii care îşi rezervă o vacanţă în Grecia. ”Ne vrem banii înapoi”

Turiștii români se lovesc din ce în ce mai des de țepe când vor să meargă în concediu în Grecia.

Capcana în care cad tot mai des românii care îşi rezervă o vacanţă în Grecia. ”Ne vrem banii înapoi”
Sursa foto: Milos Bicanski/Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2022   •   10:13

O turistă româncă a scris pe grupul de Facebook Forum Thassos problema de care s-a lovit după ce a plătit în avans pentru a rezerva două camere la o vilă din Grecia, însă la scurt timp a fost anunţată de anularea rezervării.

Femeia încearcă acum să-şi recupereze banii mai ales că reprezentanții hotelului din Grecia se pare că ar fi rezervat aceleaşi camere către mai multe persoane, în aceleaşi perioade.

”Bună de dimineaţă. Aş dori să vă întreb dacă aveţi cunoştinţă de Villa Kalliroi din Scala Sotiros. Am făcut o rezervare pe booking, am plătit mai bine de jumătate din preţul de cazare pentru două familii cu trei pitici.

Aseară ne-a fost anulată rezervarea pe motiv de neînţelegeri între proprietar şi cei de la booking.

Se pare ca proprietarul a rezervat pentru mai multe persoane în aceleaşi perioade ajungându-se astfel la suprapuneri peste suprapuneri. Am luat legătura cu cei de la booking şi se încearcă demersuri pentru restituire.

Evident, ne vrem banii înapoi, dar sunt curioasă dacă exista cineva pe grup care a mai întâmpinat astfel de probleme cu acestă unitate de cazare. Mulţumesc”, a scris femeia pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close