Antena 3 CNN Actualitate Capitala are primul centru de vaccinare non-stop, în Sectorul 3

Capitala are primul centru de vaccinare non-stop, în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, a deschis vineri, 5 noiembrie, un nou centru de vaccinare anti-COVID-19. Acesta va funcționa non-stop, de luni până duminică, iar oamenii se vor putea vaccina cu cel produs de Pfizer.

Capitala are primul centru de vaccinare non-stop, în Sectorul 3
Sursa foto: www.primarie3.ro
de Iulia Gorgorin    |    05 Noi 2021   •   14:28

Acesta a fost deschis azi în Sectorul 3. Vorbim despre o premieră pentru România, pentru că până acum, imunizările aveau loc și noaptea, strict în timpul maratoanelor de vaccinare.

Capitala are primul centru de vaccinare non-stop

"Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe Strada Nerva Traian, o locație în care există și locuri de parcare, și transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare.

Profit de ocazie pentru a anunţa că se acordă şi bonusurile, oamenii primesc câte 100 de lei pentru vaccinare. Pot găsi detaliile pe site-ul Primăriei Sectorului 3. (...) Avem două fluxuri aici, deci probabilitatea de aglomerație este minimă. Oamenii pot veni să se vaccineze seara târziu când nu e trafic. Pot veni din tot orașul și chiar din afara orașului", a precizat Robert Negoiță.

Comunicatul de presă transmis de Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 a deschis, astăzi, 5 noiembrie, primul centru de vaccinare anticovid cu program non-stop din București. Acesta este amenajat în zona centrală a Capitalei, pe strada Nerva Traian nr. 1, într-o clădire complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică. 

De asemenea, centrul nou deschis este și singurul loc  din București unde te poți vaccina la orice oră împotriva maladiei cauzată de virusul SARS-COV-2. 

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer

Centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare. Intrarea se face prin strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii. Primăria Sectorului 3 a fost și este o mare susținătoare a vaccinării și în general a sănătății publice, vaccinarea fiind momentan singura metodă prin care putem diminua efectele tragice ale acestei pandemii.

 „Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe strada Nerva Traian, o zonă în care există locuri de parcare, transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3. 

 Cu această ocazie, primarul Sectorului 3 i-a îndemnat pe toți bucureștenii să nu mai întârzie momentul în care se vor vaccina și să apeleze cu încredere la această modalitate de a preveni îmbolnăvirea cu Covid 19.

Centrul de vaccinare de pe strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. Cetățenii se mai pot vaccina anti-covid și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00), aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) de pe Calea Vitan", au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.

               

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close