Antena 3 CNN Actualitate Capitala îşi schimbă faţa până la sfârşitul anului. Ce modificări pregăteşte Primăria Capitalei

Capitala îşi schimbă faţa până la sfârşitul anului. Ce modificări pregăteşte Primăria Capitalei

Capitala îşi schimbă faţa până la sfârşitul anului. Ce modificări pregăteşte Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Aug 2012   •   14:25

Primăria Capitalei vrea să schimbe centrul Bucureştiului. Este vorba de un proiect măreţ care are ca obiectiv modernizarea principalelor bulevarde din Capitală. Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană vor fi primele care vor suferi modificări, iar primăria îşi propune terminarea lucrărilor până la sfârşitul anului.

Traseul dintre Universitate şi Romană va fi de nerecunoscut până la sfârşitul anului. Aici vor fi amplasate bănci de lemn, vor fi plantaţi copaci şi vor fi puse jardiniere cu flori. Stâlpii de iluminat nu vor rămâne acceaşi, ei vor fi înlocuiţi, iar granitul va lua locul pietrei cubice.

În plus, şoferii care obişnuiau să parcheze în zona de la Universitate, vor trebui să se obişnuiască să îşi lase maşinile în parcările de la Intercontinental şi de pe Bulevardul Elisabeta - care va fi dată în folosinţă în această toamnă. Ei vor fi atenţionaţi prin stâlpi antiparcare care vor fi amplasaţi pe tot traseul dintre Romană şi Universitate.

Lucrările de modernizare fac parte dintr-un proiect mai amplu care vizează tot Bucureştiul, prin care se vor reface 27 de mari intersecţii. Întregul proiectul este în valoare de 1,7 milioane de lei, iar banii provin de la Primăria Capitalei.



×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close