Antena 3 CNN Actualitate Caracal. O fetiţă de 7 ani a ars de vie în propria casă

Caracal. O fetiţă de 7 ani a ars de vie în propria casă

Caracal. O fetiţă de 7 ani a ars de vie în propria casă
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Feb 2011   •   09:17

Un incendiu puternic a fost fatal pentru o fetiţă de 7 ani din Caracal. A ars de vie azi-noapte, chiar în casa în care locuia. Era singură în momentul în care locuinţa a fost cuprinsă de un incendiu puternic. Pompierii au aflat că fata era în casă după 20 de minute de la începerea intervenţiei, de la părinţii care s-au întors în grabă de la serviciu.

Aflat în stare de şoc, tatăl copilei nici măcar nu poate să plângă. Lucra în grădina unei vecine, când deodată, a auzit sirenele maşinilor de pompieri aproape de casa lui.

Copila de doar şapte ani era handicapată şi nu putea să se mişte singură. Tatăl său o lăsa singură în acasă de câte ori pleca la muncă şi se întorcea doar ca să-i dea de mâncare. Se pare că incendiul a izbucnit la puţin timp după ce omul a plecat de acasă.

Bărbatul ştia că fata s-ar putea să fie în casă, dar nu a avut curajul să intre după ea.

Când a ajuns în preajma casei, tatăl copilei le-a confirmat pompierilor că micuţa era în casă. Era însă prea târziu. Trupul fetiţei era deja carbonizat. Se pare că incendiul a pornit de la jarul din sobă, care ar fi căzut pe un covor.

 


×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close