Antena 3 CNN Actualitate Caracatiţa intereselor lui Băsescu din Portul Constanţa. Radu Mazăre a prezentat documente explozive în emisiunea Q&A

Caracatiţa intereselor lui Băsescu din Portul Constanţa. Radu Mazăre a prezentat documente explozive în emisiunea Q&A

Caracatiţa intereselor lui Băsescu din Portul Constanţa. Radu Mazăre a prezentat documente explozive în emisiunea Q&A
10 Mai 2014   •   21:24

Primarul Constanţei Radu Mazăre a prezentat, în cadrul emisiunii Q&A de la Antena 3, documente oficiale care arată lucrurile dubioase care se petrec în Portul Constanţa.

În anul 2010, când preşedintele Băsescu anunţa că statul trece printr-o perioadă grea şi tăia salariile şi pensiile românilor, a fost autorizată modificarea unei ordonanţe privind administrarea porturilor şi căilor navigabile, a precizat Radu Mazăre.

În ordonanţa de modificare scria că „valoarea chiriei/ redevenţei ce va fi prevăzută în contractele de închiriere sau de subconcesiune a terenului portuar nu va depăşi valoarea cumulată a sumelor pe care operatorii economici le plăteau înainte de încheierea contractelor de închiriere”.

„Adică vine în 2010 şi spune aşa: “Refaceţi contractele, dar aveţi grijă cum le refaceţi, stat român, în aşa fel încât milionarii din port să nu să plătească mai mult decât sumele pe care le plăteau în 1996, 1997, în 2000”, atunci când au privatizat”, a explicat primarul Constanţei.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close