Antena 3 CNN Actualitate Val de accidente în Brașov! 23 de mașini s-au lovit în această dimineață. Traficul rutier este blocat

Val de accidente în Brașov! 23 de mașini s-au lovit în această dimineață. Traficul rutier este blocat

Carambol pe centura ocolitoare a orașului Brașov. 3 persoane au fost rănite și transportate la spital.

Val de accidente în Brașov! 23 de mașini s-au lovit în această dimineață. Traficul rutier este blocat
de Laura Dinu    |    06 Ian 2021   •   09:10

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe VO1 (varianta ocolitoare a municipiului Brașov), din cauza unor tamponări în care au fost implicate mai multe autoturisme, traficul rutier este blocat la intrarea către DN13.

Precizăm că pe anumite porțiuni s-a format polei. Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față”, se arată în comunicatul INFOTRAFIC.

Cătălin Bocai de la centru INFOTRAFIC a intrat în direct la Antena 3 unde a explicat ce s-a întâmplat.

”Pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, în această dimineață, în jurul orei 08.00, a avut loc o tamponare în care au fost implicate 4 autoturisme. Ulteriori, în zona kilometrului 12, pe sensul de mers către Sânpetru, au avut loc mai multe tamponări în care au fost implicate aproximativ 10 autoturisme. 

Pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță față de autoturismul din față, la aproximativ 10-15 minute, a avut loc un accident în care au fost implicate nu mai puțin de 4 autovehicule. În urma evenimentului 3 persoane au fost rănite, iar în acest moment sunt investigate medical. 

Din această cauză traficul rutier rămâne blocat la intrarea către DN 13.

Precizăm că mai multe echipaje de poliție rutieră dar si reprezentanți ISU sunt la fața locului. 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close