Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu patru maşini, pe DN2. Motorul unui autoturism care a lovit un TIR, proiectat într-o maşină, care a ricoșat într-un alt autovehicul (Video)

Carambol cu patru maşini, pe DN2. Motorul unui autoturism care a lovit un TIR, proiectat într-o maşină, care a ricoșat într-un alt autovehicul (Video)

Un carambol cu trei autoturisme şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă, pe un drum din Ialomița. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, dar care nu au fost încarcerate.

Carambol cu patru maşini, pe DN2. Motorul unui autoturism care a lovit un TIR, proiectat într-o maşină, care a ricoșat într-un alt autovehicul (Video)
Sursa foto: Colaj Antena3
de Milena Niță    |    04 Sep 2020   •   10:15

Nu mai puţin de patru maşini s-au ciocnit vineri dimineaţă, pe DN2, la ieșire din localitatea Movilița spre București. 

O mașină a lovit un TIR, iar motorul ei a fost proiectat într-un alt autovehicul, care a ricoșat apoi într-un autoturism parcat

O mașină a izbit, pe contrasens, un TIR, iar motorul mașinii a fost proiectat într-un alt autovehicul, care a ricoșat apoi într-un autoturism parcat.

Potrivit Poliției Ialomița, este vorba despre un șofer de 29 de ani din Buzău care a pierdut controlul volanului şi, într-o curbă, a ajuns pe contrasens, lovind un TIR care circula regulamentar din sens opus.

Carambol pe DN2. Cinci oameni au fost răniţi

Şoferul, la spital şi cu dosar penal

În urma impactului, motorul autoturismului a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula dinspre Movilița către București. Cel de-al treilea autoturism implicat a ricoșat într-o mașină oprită pe marginea drumului.

Șoferul în vârstă de 29 de ani a fost rănit și transportat la spitalul Municipal Urziceni. El s-a ales şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 

×
Subiecte în articol: accident rutier Ialomița carambol
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close