Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul, înconjurat de zone roşii! Carantina se prelungeşte pentru cinci localităţi din Ilfov

Bucureştiul, înconjurat de zone roşii! Carantina se prelungeşte pentru cinci localităţi din Ilfov

Măsura de carantinare se prelungește pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 12 decembrie, ora 22:00, în următoarele localități ilfovene: Corbeanca, Dobroești, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni, anunță Prefectura Ilfov.

Bucureştiul, înconjurat de zone roşii! Carantina se prelungeşte pentru cinci localităţi din Ilfov
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    12 Dec 2020   •   18:42

Carantina s-a prelungit pentru cinci localităţi din judeţul Ilfov.

Măsura se menţine încă şapte zile în Corbeanca, Dobroești, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni

Capitala este înconjurată de zone roşii şi multe dintre ele se află se săptămâni bune în carantină care se prelungeşte de fiecare dată.

De asemenea, Prefectura din Ilfov a anunţat seara trecută că rămân în carantină şi oraşul Bragadiru, dar şi comuna Chiajna.

Carantina pentru orașul Măgurele va fi ridicată din 12 decembrie, ora 22:00

''În urma emiterii Ordinelor șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat dr. Raed ARAFAT, începând cu data de 12.12.2020, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, măsura de carantinare zonală se prelungește în următoarele localități ilfovene: Corbeanca, Dobroești, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni.

Prelungirea măsurii de carantinare zonală a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcția de Sănătate Publică Ilfov și a avizelor emise de către Institutului Național de Sănătate Publică.

Pentru a consulta Ordinele șefului DSU, Hotărârile CJSU Ilfov și măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în zonă sau care tranzitează zona, vă rugăm să accesați comunicatul de presă'', se arată în comunicatul de presă transmis de Prefectura Ilfov.

Conform datelor transmise de către DSP Ilfov, rata de incidență cumulată se prezintă după cum urmează: 7,76/1000 locuitori pentru comuna Corbeanca; 7,01/1000 locuitori pentru comuna Dobroești; 7,97/1000 locuitori pentru comuna Mogoșoaia; 8,89/1000 locuitori pentru orașul Otopeni; 8,98/1000 locuitori pentru orașul Popești-Leordeni.

×
Subiecte în articol: carantină Ilfov
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close