Antena 3 CNN Actualitate Carantină pentru alte şapte localităţi din Constanţa. Municipiul reşedinţă de judeţ, restricţionat din această seară

Carantină pentru alte şapte localităţi din Constanţa. Municipiul reşedinţă de judeţ, restricţionat din această seară

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, vineri seara, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică, instituirea carantinei sanitare în alte şapte localităţi din judeţul Constanţa, începând cu data de 21 noiembrie, ora 20,00.

Carantină pentru alte şapte localităţi din Constanţa. Municipiul reşedinţă de judeţ, restricţionat din această seară
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2020   •   20:35

"Pentru localităţile Lumina, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, M. Kogălniceanu, Agigea şi Valu lui Traian s-a propus intrarea în carantină începând cu data de 21.11.2020, ora 20,00. Măsura va fi valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire, dacă situaţia o va cere", a informat Prefectura Constanţa.

În aceeaşi şedinţă a CJSU a fost votată şi prelungirea carantinării zonale din Ovidiu, pentru o perioadă de 14 zile, după ce analiza de risc realizată de DSP Constanţa şi avizată de INSP a relevat faptul că este o măsură necesară.

Pentru măsurile aprobate de CJSU Constanţa vineri, urmează ca Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă să dispună hotărârile necesare.

Începând de vineri, la ora 20,00, municipiul Constanţa a intrat în carantină

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrată vineri este în judeţul Constanţa de 6,13 la mia de locuitori, în municipiul reşedinţă respectivul indicele ajungând la 9,35.

×
Subiecte în articol: Constanța carantină coronavirus

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close