Antena 3 CNN Actualitate Caraş Severin. Şase contrabandişti au forţat vama în maşini încărcate cu pachete de ţigări

Caraş Severin. Şase contrabandişti au forţat vama în maşini încărcate cu pachete de ţigări

Caraş Severin. Şase contrabandişti au forţat vama în maşini încărcate cu pachete de ţigări
Sursa foto: vama
21 Apr 2010   •   09:07

Culmea tupeului de contrabandist. Să treacă în viteză prin vamă, sub ochii poliţiştilor cu mii de pachete de ţigări în portbagaj. S-a întâmplat marţi noapte la punctul de trecere a frontierei Naidăş, din Caraş Severin. Poliţiştii au tras cu pistolul după maşini, dar 4 dintre cei 6 şoferi au reuşit să fugă.

În maşinile răsturnate în şanţ au fost găsite peste 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Poliţiştii din Caraş au instituit filtre în tot judeţul pentru a-i găsi pe ceilalţi contrabandişti.

Şoferii celor şase maşini n-au oprit la semnalul poliţiştilor de frontieră şi s-au îndreptat către drumul naţional 57. Imediat pe urmele lor a pornit un echipaj al poliţiei de frontieră. În localitatea Nicolinţ oamenii legii i-au prins din urmă. Din cauza vitezei, doi şoferi, un bărbat şi o femeie, au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat cu maşinile în şanţ.

Cei doi contrabandişti au fost duşi apoi înapoi în vamă pentru a fi audiaţi. Oamenii neagă însă că ar fi încercat să forţeze graniţa.

Şoferii reţinuţi vor fi cercetaţi pentru trecere ilegală a frontierei, sustragerea de la controlul vamal şi contrabandă. Ceilalţi patru au reuşit să scape de urmăritori în oraşul Oraviţa, dar poliţiştii continuă să-i caute.

Antena 3

×
Subiecte în articol: tigari vama masini şoferi
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close