Antena 3 CNN Actualitate Caraş-Severin. Un şofer a provocat un accident soldat cu doi morţi, după ce a fost amendat pentru viteză

Caraş-Severin. Un şofer a provocat un accident soldat cu doi morţi, după ce a fost amendat pentru viteză

Caraş-Severin. Un şofer a provocat un accident soldat cu doi morţi, după ce a fost amendat pentru viteză
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Oct 2012   •   14:31

Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite, în apropierea localităţii Bozovici din judeţul Caraş-Severin, după ce două maşini s-au ciocnit, accidentul fiind provocat de un şofer care fusese amendat pentru viteză cu puţin timp înaintea producerii accidentului.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, comisar-şef Dinu Nicolici, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că sâmbătă seară, în apropierea localitatăţii Bozovoici, a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor trei.
   
Potrivit acestuia, accidentul s-a produs din cauza vitezei, şoferul vinovat fiind amendat de poliţişti cu doar zece minute înainte de producerea accidentului, tot pentru viteză.
   
"La aproximativ patru kilometri de localitatea Bozovici, într-un vârf de pantă, două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma cercetărilor s-a stabilit că principala cauză a fost viteza, mai exact că şoferul vinovat nu a adaptat viteza în vârf de pantă. Şoferul de 39 de ani care a produs accidentul şi alte două persoane care se aflau în maşina sa au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa, în stare gravă, cu multiple fracturi. Cele două persoane aflate în maşina care circula din sens opus au decedat pe loc în urma impactului. Şoferul care a provocat accidentul a fost amendat de Poliţia Rutieră, care desfăşura acţiuni de prevenire a vitezei excesive, cu doar zece minute înainte de producerea accidentului, tot pentru viteză excesivă", a declarat Dinu Nicolici.
   
El a precizat că şoferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat pentru omor şi vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close