Antena 3 Actualitate Care este cea mai mică chirie plătită la RA-APPS de beneficiarii locuințelor

Care este cea mai mică chirie plătită la RA-APPS de beneficiarii locuințelor

de M.Z.    |    17 Ian 2013   •   22:23
Care este cea mai mică chirie plătită la RA-APPS de beneficiarii locuințelor
Sursa foto: Foto: goeasteurope.about.com

Chiriile în locuințele deținute de Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) și date spre închiriere demnitarilor și nu numai variază de la 16 lei pe lună până la 27.000 de euro pe lună.

Astfel, cea mai mică chirie plătită pentru o locuinţă a Regiei este de doar 16,43 lei pe lună, pentru un imobil cu o suprafață de 26,55 mp, informează ghimpele.ro.

Pentru o altă locuință, în suprafaţă de 50,3 mp, suma lunară plătită este de 36,44 de lei, iar pentru o suprafață de 63,27 de mp, chiriașul achită o sumă de 47,74 de lei.

Guvernul a dat publicităţii miercuri lista beneficiarilor de locuinţe de protocol şi de serviciu de la RA-APPS, listă pe care se regăsesc 285 de persoane. Dintre acestea, potrivit listei oficiale, doar cinci persoane "nu sunt îndreptăţite" să locuiască în casele de protocol. Unele chirii plătite de politicienii, artiştii şi oamenii de afaceri care locuiesc în aceste imobile sunt foarte mici, sub prețul pieței.

Citește și Surprize pe lista RA-APPS. Un consilier al unui consilier prezidenţial, chiriaş într-un imobil al statului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close