Antena 3 CNN Actualitate Care este legătura dintre dinamovistul Ellias Bucurică, care susţine UNPR şi pe Gabriel Oprea, şi violenţele de duminică?

Care este legătura dintre dinamovistul Ellias Bucurică, care susţine UNPR şi pe Gabriel Oprea, şi violenţele de duminică?

Care este legătura dintre dinamovistul Ellias Bucurică, care susţine UNPR şi pe Gabriel Oprea, şi violenţele de duminică?
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Ian 2012   •   23:10

Un material prezentat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Sinteza Zilei“, cu Mihai Gâdea, indică o posibilă legătură între Ellias Bucurică, lider al unei galerii dinamoviste şi şef de galerie la UNPR, şi încercarea puterii de a transforma protestele paşnice din ţară în unele violente.

Fotografiile prezentate în material îl arată pe Ellias Bucurică prezent la lansarea lui Neculai Onţanu în cursa pentru Primăria Capitalei.

Ellias Bucurică este un cunoscut lider al unei părţi a galeriei echipei Dinamo Bucureşti şi are interdicţie pe orice stadion din ţară. Totuşi el este considerat potrivit pentru a participa la evenimente electorale şi pentru a scanda numele ministrului Apărării, Gabriel Oprea, cel care conduce UNPR.

La protestele din capitală au participat şi aşa-numiţii huligani, suporteri ai mai multor echipe de fotbal - Steaua, Dinamo şi Petrolul Ploieşti.

Ce legătură există între suporterii care îl sprijină pe domnul Oprea şi UNPR-ul şi prezenţa lor la huliganismele de duminică seară, din Capitală?

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close