Antena 3 CNN Actualitate Care este legătura dintre FISC şi Facebook? O nouă surpriză de la ANAF: se va întâmpla o dată pe săptămână

Care este legătura dintre FISC şi Facebook? O nouă surpriză de la ANAF: se va întâmpla o dată pe săptămână

Care este legătura dintre FISC şi Facebook? O nouă surpriză de la ANAF: se va întâmpla o dată pe săptămână
21 Mai 2015   •   08:14

Românii care au nelămuriri sau nu ştiu să-şi complezeteze declaraţiile de venit trebuie doar să pună o intrebare angajaţilor ANAF şi vor primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Astfel, contribuabilii nu mai trebuie să meargă până la ghişeu să se lămurească ce au de făcut.

Ghişeul de informaţii ANAF s-a deschis online, pe Facebook. Un mesaj postat de Fisc îi invită pe contribuabilii nelămuriţi să intrebe dacă nu ştiu când şi cum să-şi depună declaraţiile de venit.

ar întrebări au fost cu sutele. Românii au vrut să ştie cum se impozitează veniturile din chirii, veniturile obţinute în alte ţări sau cum pot fi compensate pierderile înregistrate în 2014.

Iar sesiunea de îndrumare online va continua. În fiecare zi de miercuri, 4 angajaţi ANAF, de la Direcţia de Servicii pentru Contribuabili, vor oferi asistenţă românilor în domeniul fiscal. Temele vor fi anunţate cu o zi înainte.

Alţi români cred că noul sistem oferă o poartă deschisă ANAF-ului către datele personale ale utilizatorilor.

Iar neîncrederea românilor ar putea fi justificată. În urmă cu câteva luni, toate persoanele fizice care au folosit aplicaţia online "Spaţiul Privat Virtual" pentru a-şi verifica situaţia taxelor şi impozitelor riscau să primească somaţie şi apoi să fie executaţi de Fisc, dacă aveau datorii la stat.




×
Subiecte în articol: fisc Facebook intrebari
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close