Antena 3 CNN Actualitate Care sunt idilele amoroase din DNA care au dus la dosare

Care sunt idilele amoroase din DNA care au dus la dosare

Care sunt idilele amoroase din DNA care au dus la dosare
Sursa foto: foto: Agerpres
17 Mai 2019   •   15:28

Dezvăluire din ultimul an arată că de multe ori în spatele dosarelor anticorupție din România nu se aflau doar comenzi politice sau răzbunări, ci și idile amoroase, gelozii, fantezii și dorințe.

Joi seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei o informație uriașă. Este vorba de declarația făcută sub jurământ de fostul premier Victor Ponta, care relatează legătura pe care fosta șefă DNA, Laura Kovesi a avut-o cu Sebastian Ghiță.

Un alt caz celebru, este cel al lui Lucian Onea, fostul șef, despre care Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente a declarat că „a fost un fetiș” pentru acesta.

Un al treilea caz,  este cel al procurorului Mircea Negulescu care a avut o relație cu deputatul PSD Andreea Cosma, care a declarat că dacă nu ar fi avut această relație, s-ar fi ales cu mai multe dosare penale, decât are deja.

”Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e(...) Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă.”, a susținut Andreea Cosma în anul 2017 la Antena 3.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close