Antena 3 CNN Actualitate Care sunt ZONELE MORȚII din București! HARTA cu locurile în care se petrec cele mai des ACCIDENTE

Care sunt ZONELE MORȚII din București! HARTA cu locurile în care se petrec cele mai des ACCIDENTE

Care sunt ZONELE MORȚII din București! HARTA cu locurile în care se petrec cele mai des ACCIDENTE
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Sep 2017   •   22:45

A fost întocmită o nouă hartă cu zonele cele mai periculoase din Capitală. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului şi traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor produse anul trecut.

Nu mai puţin de 48 de intersecţii apar pe harta celor mai periculoase zone din Bucureşti. Mai exact, cele 48 de zone sunt „Punctele negre“ (blackspot - sector de drum unde, într-un interval de 5 ani, au avut loc cel puţin 10 accidente rutiere grave) ale anului 2016. Brigada Rutieră din Bucureşti actualizează anual aceste zone din Capitală.  „În urma analizării statisticii accidentelor de circulaţie cu victime produse în anul 2016 în Municipiul Bucureşti, au fost identificate 48 de intersecţii şi străzi, considerate «puncte negre»“, precizează Brigada de Poliţie Rutieră într-un document remis „Adevărul“.

Intersecţia din Capitală cu cele mai multe accidente bifate este cea dintre Splaiul Independenţei, Şoseaua Orhideelor şi Şoseaua Grozăveşti. Aici s-au produs, anul trecut accidente soldate cu 15 victime.

Detalii pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: harta
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close