Antena 3 CNN Actualitate Care telefoane sunt mai greu de ascultat. Bogdan Chirieac și Pavel Abraham, detalii în premieră

Care telefoane sunt mai greu de ascultat. Bogdan Chirieac și Pavel Abraham, detalii în premieră

Care telefoane sunt mai greu de ascultat. Bogdan Chirieac și Pavel Abraham, detalii în premieră
14 Mar 2016   •   20:24

Dana Grecu a luat în colimator, luni seară, în timpul emisiunii ''La ordinea zilei'', telefonul analistului de politică externă Bogdan Chirieac, afirmând că ea crede că știe motivul pentru care invitatul său folosește un aparat de generație mai veche.

''Bogdan este un tip care are bani, e un tip deștept și un bun analist de politică internă și externă. Telefonul meu este mult mai brânzos decât al lui Bogdan Chireac. De ce vorbește Bogdan la telefonul ăsta care are 1400 de ani? Eu cred că este un telefon de pe care nu se pot asculta convorbirile telefonice'', a spus Dana, care a fost contrazisă imediat de acesta.

''Ba da, se pot asculta în toate felurile'', a fost replica lui Bogdan Chireac.

Imediat, în platou a început o discuție despre telefoane și ascultarea lor de către servicii.

Avocatul Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române, a fost tranșant.

''Dacă aveți iPhone vă face traseul, nu vă faceți probleme. Unde ați fost, cu calcul precis prin satelit - nu puteți nega'', a spus Abraham.

Bogdan Chirieac a intervenit din nou, aproape confirmând teoria Danei Grecu.

''Am o problemă. Nu mă împac cu tehnica modernă. Nu am laptop, sunt obișnuit cu meniul de la acest telefon și într-adevăr, urmărirea se face mai greu, dar se face, pe acest telefon'', a precizat analistul. 

Cât despre Radu Tudor, Dana a precizat că acesta are chiar două telefoane...

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close