Antena 3 CNN Actualitate Un fost model Playboy a povestit cum a scăpat de Andrew Tate, după ce acesta a chemat-o în Bucureşti: ”Dumnezeu m-a salvat”

Un fost model Playboy a povestit cum a scăpat de Andrew Tate, după ce acesta a chemat-o în Bucureşti: ”Dumnezeu m-a salvat”

Carla Howe, un fost model playboy britanic, a povestit că Andrew Tate a chemat-o la vila lui din Pipera.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2023   •   19:10

Femeia a dorit să vină în România, însă s-a răzgândit după ce Andrew Tate i-a trimis mesaje cu mai multe amenințări.

Howe, în vârstă de 32 de ani, le-a spus prietenilor că a scăpat ca prin minune.

Ea le-a povestit prietenilor că Andrew Tate a încercat să-i interzică să meargă în vacanță în Spania și a insistat că trebuie să îl „asculte”.

”Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare. Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva care e cunoscut nu ar face nimic rău”, a povestit tânăra, potrivit Daily Mail.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ea a spus că a fost puternic afectată după ce a văzut imagini de la perchezițiile din vila în care locuiau frații Tate, în care s-au găsit arme, cuțite și bani.

Carla Howe care a locuit în Los Angles timp de 10 ani, s-a mutat în conacul Playboy al lui Hugh Hefner împreună cu sora ei geamănă Melissa în 2011.

Între timp frații Tate așteaptă ziua de joi, 5 ianuarie, când judecătorii de apel București decid dacă îi eliberează din spatele gratiilor. 

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani a fost arestat joi dimineață împreună cu fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, alături de complicele lor, Georgiana Naghel și Luana Radu, în vila lor de 600.000 de lire sterline din București.

 

×
Subiecte în articol: Andrew Tate Carla Howe
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close