Antena 3 CNN Actualitate Și-a urmat visul cu orice preț! Carlo, tânărul din Iași, cu tumoare pe creier, și-a dat licența pe patul de spital, înainte de a intra în operație

Și-a urmat visul cu orice preț! Carlo, tânărul din Iași, cu tumoare pe creier, și-a dat licența pe patul de spital, înainte de a intra în operație

Carlo Felix Adam este studentul de 22 de ani, din Iași, căruia nu i-a stat nimic în cale pentru a-și urma visul. Tânărul, cu o tumoare de nouă centimetrii pe creier, și-a dat licența de pe patul de spital, înainte de a intra în operație.

de Ioana Mircea    |    20 Iul 2023   •   12:46

Carlo este șef de promoție al Universității "Gheorghe Asachi" din Iași, promoția 2023 și este specializat în Inginerie Electrică, Energie și Informatică Aplicată.

Tânărul a reușit să învingă o tumoare de 9 centimetrii în diametru, descoperită de medicii Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași după investigații de înaltă performanță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ciuda acestui lucru, tânărul ambițios și-a susținut examenul de licență chiar de pe patul de spital, iar apoi a fost supus unei intervenții chirurgicale de succes, care i-a salvat viața ca prin miracol.

Citește și: Momente emoţionante la externarea lui Emi Bădică, tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova

"Să nu renunțe niciodată!", este mesajul pe care Carlo îl transmite oamenilor.

Totul a început când tânărul student avea simptome neobișnuite și dureri de cap persistente. După consultarea specialiștilor și efectuarea unor investigații de imagistică de înaltă precizie, a fost descoperită o tumoare cerebrală de proporții impresionante. 

“S-au manifestat dureri în zona ochilor. Simțeam că se umflă ca cepele. După a înaintat durerea către zona cervicală. Aveam stări de greață în timpul somnului. Am aflat că sufăr de o tumoare pe creier. Vedeam tulbure înainte acum văd bine. M-am stresat foarte tare", a spus Carlo.

Acum, tânărul este bine și va avea nevoie de câteva zile de recuperare. “Am realizat o rezecție totală a acestei tumori, fiind o tumoare benignă. Pacientul este bine în momentul de față, urmează câteva zile de recuperare și se va reintegra social în siguranță", a spus Conf. Univ. Dr. Lucian EVA, manager Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Carlo îi numește eroi pe medicii care i-au salvat viața și le mulțumește pentru tot, a spus el într-un material video realizat de Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu.

×
Subiecte în articol: Iași licenta
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close