Antena 3 CNN Actualitate Carmen Avram, apel către noul ministru al Agriculturii: V-a rămas pe undeva un pic de dragoste de România?

Carmen Avram, apel către noul ministru al Agriculturii: V-a rămas pe undeva un pic de dragoste de România?

Carmen Avram, apel către noul ministru al Agriculturii: V-a rămas pe undeva un pic de dragoste de România?
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
07 Noi 2019   •   13:59

Adrian Oros a luat în vizor Casa de Comerț Unirea, proiect lansat de predecesorul său, care urma să promoveze produsele fermierilor români. Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, un proiect inițiat de Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, ce se dorea un lanț de magazine cu produse românești, nu este susținut de noul ministru de resort, Adrian Oros.

Carmen Avram face un apel către noul ministru al Agriculturii, după ce informația a ajuns în spațiul public. Europarlamentarul PSD se întreabă dacă Adrian Oros mai are ”un pic de dragoste pentru România”.

”Domnule Ministru român al Agriculturii, la "impactul economic şi social" asupra cărei țări şi la binele fermierilor din care stat v-ați gândit, mai exact, când ați decis că trebuie închisă Casa de Comerț Unirea? La România, sigur nu! Căci această casă de comerț e unul dintre cele mai bune lucruri care s-au făcut pentru amărâtul ăsta de mic fermier român, care-şi aruncă toată munca la gunoi, după ce s-a umilit zadarnic pe la hipermarketuri, ca să-i vândă produsele, după ce a muncit pe brânci, zi şi noapte, ca să scoată o recoltă, după ce s-a împrumutat pe la bănci care i-au luat şi şuba, şi liniştea, şi pielea, ca să pună şi el o sămânță în pământ, ca să facă şi el, lacomul, o fărâmă de profit, ca să-şi trimită şi el, visătorul, copiii la scoală. V-a rămas pe undeva un pic de dragoste de România? Un pic?”, a scris Carmen Avram, pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: carmen avram ministrul Agriculturii
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close