x close

Carmen Avram, despre situația Sorinei Pintea: "Demnitatea trebuie apărată. Punct. Pentru că suntem oameni"

05 Mar 2020   •   20:32
Carmen Avram, despre situația Sorinei Pintea: "Demnitatea trebuie apărată. Punct. Pentru că suntem oameni" Sursă foto: Captură Antena 3

Carmen Avram a avut o reacție în privința modului în care a fost transportată Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, din Arestul Central la Policlinica MAI.

"Demnitatea nu trebuie apărată doar când vorbim de o femeie, de un bolnav, de un părinte sau de un bun profesionist. Demnitatea trebuie apărată. Punct. Pentru că suntem OAMENI. Și pentru că, altfel, ne tot clamăm civilitatea", a spus carmen avram.

Sorina Pintea, arestată pentru 30 de zile, fiind suspectă de luare de mită

Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat mită 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Fostul ministru al Sănătății a fost scos luni și marți din Arestul Central și dus la spital pentru o serie de investigații, după ce a spus că avea partea stânga amorțită și că nu poate mânca. Sorina Pintea a fost dusă în cătușe și împinsă de un ofiţer de poliţie în momentul în care a coborât din maşină şi a intrat în policlinică.

Carmen Avram, despre situația Sorinei Pintea: "Demnitatea trebuie apărată. Punct. Pentru că suntem oameni"

Parteneri
Parteneri
sati