Antena 3 CNN Actualitate Carmen Avram: Pentru a rămâne liberi, trebuie să fim împreună, să ne acceptăm unii pe ceilalți

Carmen Avram: Pentru a rămâne liberi, trebuie să fim împreună, să ne acceptăm unii pe ceilalți

Carmen Avram: Pentru a rămâne liberi, trebuie să fim împreună, să ne acceptăm unii pe ceilalți
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2016   •   14:21
Realizatoarea emisiunii În Premieră, Carmen Avram, a fost invitata Sabinei Iosub, vineri, la mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției, unde telespectatorii trustului INTACT sunt invitați la o întâlnire cu vedetele trustului.

Carmen Avram a subliniat cât de importantă este diversitatea unei societăți și a făcut un apel la oameni să vină în Piața Constituției, pentru că “pentru a rămâne liberi, trebuie să fim împreună”.

Această întâlnire este foarte binevenită, dar voiam să spun de cei zece milioane de telespectatori. Sunt zece milioane și sunt diverși. Nu seamănă unul cu celălalt, fiecare are propria opinie, arată altfel, gândesc altfel, fac lucruri diferite, au familii, au copii sau nu au copii, au ales cu toții, însă, să rămână în această țară pentru că au simțit că pot gândi liber, se pot exprima liber, că se simt reprezentanți. Ne vedem astăzi aici, cu toții, așa diferiți cum suntem ca să înțelegem că pentru a rămâne liberi este nevoie să fim împreună, să ne acceptăm unii pe ceilalți și să știm că fără diversitate suntem monocromi. Monocromia înseamnă dictatură și nimeni nu vrea acest lucru.×
Parteneri
Horoscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete
x close