Antena 3 CNN Actualitate Carmen Avram, prima declarație în Parlamentul European: „Împreună putem construi o Uniune Europeană puternică”

Carmen Avram, prima declarație în Parlamentul European: „Împreună putem construi o Uniune Europeană puternică”

Carmen Avram, prima declarație în Parlamentul European: „Împreună putem construi o Uniune Europeană puternică”
16 Iul 2019   •   12:14

Carmen Avram a susținut prima declarație în cadrul grupului S&D (Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democrațior) din Parlamentul European, grup din care europarlamenturul social-democrat face parte.

Acesta a abordat teme majore precum defrișările masive, dar și pericolul în care se regăsesc fermierii români, și anume, tăierea subvenților.

„Recomand grupului politic, al Social Democraților din Parlamentul European să înființeze o echipă de specialiști din comisiile de agricultură și mediu, dar nu numai, care să vină în România și să vadă cu ochii lor tragedia cu care se confruntă țara mea, ca urmare a defrișărilor ilegale în masă, care au declanșat în avalanșă, dezastre greu de imaginat, de la pierderea biodiversității  și până la cel mai mic aspect al vieții: inundații apocaliptice, care au distrus ferme, au măturat sate, au omorât oameni și animale”, a subliniat Carmen Avram.

„Înpreună putem construi o Uniune Europeană puternică, doar dacă nu vom lăsa în urmă nicio țară”, a mai adăugat aceasta.

×
Subiecte în articol: carmen avram
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close