Antena 3 CNN Actualitate Carmen Avram: ”Vrem să atingem fiecare suflet de român”. Ligia Popescu: ”Scopul nostru e să batem PSD”. Prima zi de campanie electorală

Carmen Avram: ”Vrem să atingem fiecare suflet de român”. Ligia Popescu: ”Scopul nostru e să batem PSD”. Prima zi de campanie electorală

Carmen Avram: ”Vrem să atingem fiecare suflet de român”. Ligia Popescu: ”Scopul nostru e să batem PSD”. Prima zi de campanie electorală
27 Apr 2019   •   13:36

În debutul campaniei pentru alegerile din 26 mai, Carmen Avram și Ligia Popescu au dezbătut în cadrul emisiunii News Magazine, moderată de Mihaela Bîrzilă mai multe teme importante și luări de poziție în cadrul partidelor de care aparțin, respectiv PSD și PNL.

Ambele se regăsesc pe lista acestor partide la Europarlamentare. Carmen Avram ocupând locul doi, iar Ligia Popescu locul 14.

Carmen Avram: „Vrem să ajungem la fiecare suflet de român. Am observat că PSD-ul este vizat din nou de niște controale, în legătură cu banii care trebuie să finanțeze această campanie electorală.(...) Poporul s-a întors după niște alegeri în 2016, însă domnul Orban a ținut neapărat să convingă poporul care s-a întors spre PSD, că nu este bine ceea ce a făcut.

Recent un membru PNL spunea că electoratul PSD este prost și sărac. Dacă prin astfel de cuvinte și injurii crede domnul Orban că va câștiga, se înșeală. Românii știu foarte bine ce a făcut guvernul PSD, lucrurile se văd, faptele sunt clare, se simte în conturile lor”.

Ligia Popescu: „Scopul nostru este să batem PSD-ul (....) Activitățile se concentrează pe demersul de tipul door to door, abordarea în mod directă. Fiecare partid dorește să-și expună oferta electorală și să argumenteze de ce programul și demersul său european mai aprofundat.

Partidul Național Liberal are un profund respect pentru toți alegătorii din țară”.

×
Subiecte în articol: carmen avram PNL PSD Orban
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close