Antena 3 CNN Actualitate Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, se căsătoreşte. Viitorul soţ a făcut 10 ani de închisoare

Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, se căsătoreşte. Viitorul soţ a făcut 10 ani de închisoare

Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, se căsătoreşte. Viitorul soţ a făcut 10 ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Mar 2012   •   09:37

Iubitul studentei din Timişoara Carmen Bejan, închisă pentru crimă, a fost eliberat după zece ani de detenţie. La ieşirea din penitenciar, acesta a anunţat că se vor căsători pe 11 aprilie.

Claudiu Şatran crede că iubita lui nu va ieşi prea curând din închisoare, aşa că este decis să crească el copilul, pentru care deja au ales un nume.

Între timp, Carmen Bejan a cerut să nască în libertate deşi este condamnată la 20 de ani de închisoare după ce a ucis şi a tranşat un bărbat în vara lui 2009, împreună cu iubitul ei de la acea vreme.

Pe 2 august 2009, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, prietenul ei de atunci, au fost arestaţi după ce un cadavru a fost găsit tranşat în faţa unui cămin din Timişoara. Sergiu Florea a fost arestat pentru omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la crimă. În urma audierilor, încadrarea juridică s-a schimbat în crimă.

În mai 2010, cei doi tineri au fost condamnaţi de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind atacată cu recurs.

Pe 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare. Aceştia au fost obligaţi să plătească familiei victimei despăgubiri materiale în valoare de 20.000 de euro. Decizia a fost atacată din nou.

În iunie 2011, Carmen Bejan şi Sergiu Florea au fost condamnaţi definitiv la 20 de ani de închisoare cu executare. Instanţa a respins recursurile celor doi studenţi, aşa că aceştia au rămas cu ultima condamnare primită.






×
Subiecte în articol: Carmen Bejan crima Timisoara copil penitenciar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close