Antena 3 CNN Actualitate Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, va naşte în închisoare

Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, va naşte în închisoare

Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, va naşte în închisoare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    09 Apr 2012   •   18:37

Studenta criminală de la Timişoara, Carmen Bejan, va naşte după gratii, după ce Curtea de Apel Timişoara a respins cererea depusă de tânăra care voia să fie eliberată pentru a naşte la o maternitate obişnuită. Decizia Curţii este definitivă.

Procurorul de caz a cerut respingerea cererii pe motiv că inculpata reprezintă un pericol social dacă va fi lăsată în libertate, motivând că în sistemul penitenciar există condiţiile medicale pentru persoanele încarcerate în stare de graviditate.

Carmen Bejan, condamnată pentru omor, se mărită peste două zile şi va fi mireasă tot în închisoare. Viitorul ei soţ este un traficant de droguri, Claudiu Şatran, pe care l-a cunoscut la închisoare. El a fost eliberat la sfârşitul lunii trecute, după ce şi-a terminat pedeapsa primită pentru trafic de droguri.

În urmă cu doi ani, fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, împreună cu prietenul ei de atunci Sergiu Florea, l-a ucis şi l-a tranşat pe Trifu Schroth, într-o cameră de cămin a Universităţii de Medicină şi Farmacie. Sergiu Florea a fost condamnat şi el la 20 de ani de detenţie.



×
Subiecte în articol: Carmen Bejan omor inchisoare ucide
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close