Antena 3 CNN Actualitate Carmen Bejan vrea să dea statul în judecată. Pe cine consideră vinovat de moartea copilului ei

Carmen Bejan vrea să dea statul în judecată. Pe cine consideră vinovat de moartea copilului ei

Carmen Bejan vrea să dea statul în judecată. Pe cine consideră vinovat de moartea copilului ei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    25 Mai 2012   •   18:46

Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, a fost dusă înapoi la penitenciarul Rahova, la două zile după operaţia de cezariană suferită la Spitalul Universitar. 

Medicii care au supravegheat-o pe tânără nu au făcut nicio declaraţie despre starea ei de sănătate şi nici despre problemele grave cu care s-a născut bebeluşul pe care l-a adus pe lume şi care nu a supravieţuit decât o oră. Deţinuta a cerut în scris ca doctorii să nu dezvăluie informaţii opiniei publice.

Criminala are de gând acum să dea în judecată Administraţia Penitenciarelor, pe motiv că din cauza condiţilor de detenţie, bebeluşul ei nu s-a putut dezvolta normal şi a murit la puţin timp după naştere.

Condamnată pentru omor, Carmen Bejan are de ispăşit 20 de ani de închisoare. Ea a rămas însărcinată în timp ce era după gratii, tatăl copilului fiind un traficant de droguri care între timp a fost eliberat.

Carmen Bejan, studenta condamnată pentru că a ucis şi a tranşat un bărbat, s-a căsătorit în aprilie, iar nunta a avut loc în penitenciar.

În urmă cu doi ani, fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, împreună cu prietenul ei de atunci Sergiu Florea, l-a ucis şi l-a tranşat pe Trifu Schroth, într-o cameră de cămin a Universităţii de Medicină şi Farmacie. Sergiu Florea a fost condamnat şi el la 20 de ani de detenţie.





×
Subiecte în articol: Carmen Bejan proces copil mort deces crima
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close