Antena 3 Actualitate Carmen Dan, audiată după violențele de la protestul din 10 august

Carmen Dan, audiată după violențele de la protestul din 10 august

18 Sep 2018   •   12:26
Carmen Dan, audiată după violențele de la protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, şi şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, Cătălin Paraschiv, au fost audiaţi în Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament. Cei doi au dat explicaţii în legătură cu violenţele de la protestul din 10 august. La audieri a fost prezent şi Avocatul Poporului.

Audierea a durat aproximativ o oră. Încă de la începutul ședinței, s-au proiectat imagini cu violențele de pe 10 august, iar o parte din membrii comisiei le-au cerut ministrului de Interne și șefului Brigăzii Speciale a Jandarmeriei să comenteze acele imagini.

Ambii au refuzat, precizând că au venit la comisie pentru a răspunde întrebărilor legate de respectarea drepturilor cetățenilor care au ieșit pe 10 august în stradă. 

La audiere a participat și Avocatul Poporului, care a precizat că competențele sale s-au încheiat în momentul în care a fost deschisă o anchetă penală. 

×
Subiecte în articol: carmen dan ministrul de Interne

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close