Antena 3 Actualitate Carmen Dan, critici la adresa lui Marcel Vela: "De la preluarea mandatului, a avut un singur obiectiv: de a-şi asigura o campanie electorală. Tot ce face e doar pentru imagine"

Carmen Dan, critici la adresa lui Marcel Vela: "De la preluarea mandatului, a avut un singur obiectiv: de a-şi asigura o campanie electorală. Tot ce face e doar pentru imagine"

17 Feb 2020   •   16:44
Carmen Dan, critici la adresa lui Marcel Vela: "De la preluarea mandatului, a avut un singur obiectiv: de a-şi asigura o campanie electorală. Tot ce face e doar pentru imagine"

Carmen Dan, fost ministru de Interne, a spus despre Marcel Vela, înainte de audierile din Comisia de Apărare, că de când a preluat mandatul de ministru al Afacerilor Interne a avut un singur obiectiv, și anume de a-și asigura o campanie electorală. 

"Părerea mea, din tot ce am constatat, de la preluarea mandatului, domnul Vela a avut un singur obiectiv: acela de a-şi asigura o campanie electorală. Discuţiile sunt că intenţionează să candideze şi acesta este motivul pentru care a tratat Ministerul de Interne ca pe o tribună cu multă vizibilitate care să îi ajute electoral. Din punctul meu de vedere, tot ce face este doar pentru imagine şi în sensul acesta îşi aduce un argument important: faptul că şi-a delegat toate resposibilitățile. Nu are nicio responsabilitate din punct de vedere instituţional. Are doar o dorinţă de a se afirma politic. Mă aştept ca la aceste audieri să vină însoţit de adevăratul ministru de Interne, secretarul de stat care i-a preluat până şi atribuţiile care nu pot fi delegate", a spus Carmen Dan, într-o intervenție la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close