Antena 3 CNN Actualitate Carmen Dan, declarații în plină criză politică: ”Ministerul de Interne își va face treaba indiferent de situație”

Carmen Dan, declarații în plină criză politică: ”Ministerul de Interne își va face treaba indiferent de situație”

Carmen Dan, declarații în plină criză politică: ”Ministerul de Interne își va face treaba indiferent de situație”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
16 Iun 2017   •   11:40

Carmen Dan a făcut declarații în plină criză politică. 

”Nu a fost o declarație de presă cu o temă anunțată. În utlimele zile am primit multe mesaje, atât de la cetățeni, cât si de la anumiți angajați. Această declarație de presă prezintă o trecere în revistă a unor lucruri importante și nu un bilanț”, a declarat Carmen Dan.

Aceasta a mai adăugat că este foarte important să transmită un mesaj de stabilitate. Ministerul Afacerilor Interne își va face treaba, chiar dacă în plan politic s-a ajuns la o situație complicată, unde nici miniștri și nici PSD-ul nu a generat-o. 

”S-a vehiculat în spațiul public faptul că miniștri nu sunt prezenți la Ministere. Mai mult decât atât, s-a spus că s-a luat legătura cu o serie de miniștri, care au fost trimiși la aceste instituții. Precizez că pe mine nu m-a sunat nimeni să ajung la Minister, iar dacă m-ar fi sunat aș fi fost acolo. Vreau să vă dau siguranța că Ministerul de Interne își va face treaba indiferent de situație.”, a declarat Carmen Dan.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close