Antena 3 Actualitate Carmen Dan: "L-aș întreba pe ministrul Vela cine a scris OUG pentru asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi"

Carmen Dan: "L-aș întreba pe ministrul Vela cine a scris OUG pentru asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi"

17 Feb 2020   •   16:27
Carmen Dan: "L-aș întreba pe ministrul Vela cine a scris OUG pentru asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi"

Carmen Dan, fost ministru de Interne, a dezvăluit, într-o intervenție la Antena 3, ce l-ar fi întrebat pe Marcel Vela dacă s-ar fi aflat la audieri în comisiile de specialitate. 

"Dacă aş fi acum în Comisie, eu l-aș întreba pe domnul ministru Vela cine a scris OUG pentru asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi, dacă cineva din aparatul de specialitate al ministerului, aşa cum era firesc, şi-a asumat acest proiect de act normativ. Şi, de asemenea, cine din minister a lucrat și şi-a asumat OUG privind alegerile anticipate.

Am informaţii că aceste ordonanţe au fost puse de ministru pe masa Guvernului, fără aportul structurilor de specialitate ale ministerului şi mă gândesc, cine ştie, poate, le-au scris câţiva prieteni. În mod sigur, structura de specialitate care ar fi trebuit să intervină şi să dea şi o notă de fundamentare acestor acte normative ar fi fost Comisia juridică", a afirmat Carmen Dan. 

×
Subiecte în articol: carmen dan vela asumarea raspunderii

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close