Antena 3 CNN Actualitate Carmen Dan, la audierile din Comisia senatorială: Parchetul General nu este în coordonarea Administrației Prezidențiale

Carmen Dan, la audierile din Comisia senatorială: Parchetul General nu este în coordonarea Administrației Prezidențiale

Carmen Dan, la audierile din Comisia senatorială: Parchetul General nu este în coordonarea Administrației Prezidențiale
25 Sep 2018   •   12:04

Ministrul Carmen Dan este audiată la această oră în Comisia de apărare din Senat pe tema protestului din 10 august. Carmen Dan a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis.

„S-a antepronunțat foarte clar, în sensul pronunțării publice că Jandarmeria a acționat violent. Ulterior, i-a cerut procurorului general să se sesizeze și cred că uitându-ne în atribuțiile legale Parchetul General nu este în coordonarea Administrației Prezidențiale. Bineînțeles, procurorul general avea competența să poată să se sesizeze și fără să-i solicite președintele României lucrul acesta.”, a spus Carmen Dan.

”Intervenția în forță a fost acoperită din punct de vedere juridic. Poate tehnic este bină să clarificăm mai mult, tocmai pentru a se înțelege de ce nu este atât de important momentul intervenției (...) În spațiul public au fost mai multe poziționări. Pot să spun cu toată responsabilitatea că asupra prefectului nu s-a exercitat de la nivelul ministerului nicio presiune. Înțeleg că și dânsa a confirmat” a mai spus Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: audieri carmen dan Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close