Antena 3 CNN Actualitate Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, despre problemele cu care se confruntă ministerul

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, despre problemele cu care se confruntă ministerul

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, despre problemele cu care se confruntă ministerul
14 Ian 2017   •   18:04

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, în Prahova, că la nivelul MAI există probleme legate de lipsa de personal şi de dotarea "destul de deficitară", găsirea de soluţii pentru aceste două situaţii fiind prioritară pentru mandatul său.

"În fruntea acestui minister este o femeie care, în afară de faptul că şi-a propus să muncească foarte mult şi să identifice problemele, să găsească soluţii - ştiţi bine, ne confruntăm cu o lipsă de personal, ne confruntăm cu o infrastructură în ceea ce priveşte dotarea destul de deficitară şi astea sunt priorităţi pentru mine - dar în fruntea ministerului este în primul rând un om, un om cu suflet pentru cei care sunt în stradă, pentru cei care sunt lângă oameni efectiv", a afirmat Carmen Dan, după o vizită la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Totodată, ministrul a spus că primeşte mesaje de la lucrători din cadrul ministerului, încurajându-i pe aceştia la comunicare.

"Primesc multe mesaje acum la minister, îi simt deschişi să comunice. Cred că simt, probabil, pentru prima dată, că nu mai există o barieră între cel care se află în fruntea ministerului şi cel care ocupă o funcţie nu foarte importantă în cadrul acestor structuri şi eu îi încurajez să facă asta", a adăugat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne a participat la învestirea noului prefect al judeţului Prahova, Mădălina Lupea, iar, ulterior, a mers la structurile judeţene ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a da mâna cu lucrătorii acestora şi pentru a le mulţumi pentru activitatea lor.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close