Antena 3 CNN Actualitate Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ţinuta pe care a purtat-o la alegerile parlamentare 2020. Cum a apărut soția președintelui

Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ţinuta pe care a purtat-o la alegerile parlamentare 2020. Cum a apărut soția președintelui

Carmen Iohannis a votat, duminică, la Sibiu, în timp ce președintele Klaus Iohannis şi-a exprimat preferinţele de la alegerile parlamentare 2020 în Capitală. Soția președintelui fost însoţită la urne doar de un reprezentant SPP.

Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ţinuta pe care a purtat-o la alegerile parlamentare 2020. Cum a apărut soția președintelui
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    06 Dec 2020   •   19:00

Aceasta i-a salutat pe cei prezenţi în secția de votare și a zâmbit de pe sub masca de protecţie, dar nu a făcut niciun fel de declarații.

Carmen Iohannis era îmbrăcată cu un palton bleu, una dintre culorile sale preferate, cu care adesea a apărut, iar pe dedesubt purta o rochie albastră, asortată cu o eşarfă de aceeaşi nuanţă. Pantofii în tonuri nude și geanta cu curelușă subțire au completat vestimentaţia sa.

Cel mai probabil ținuta profesoarei din Sibiu a fost creată de Andreea Tincu, unul dintre designerii români apreciați de Prima Doamnă, potrivit tabu.ro.

Klaus Iohannis, pus să-şi dea masca jos la alegerile parlamentare 2020

Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Preşedintele a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Şeful statului a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close