Antena 3 CNN Actualitate Carmen Iohannis, surpriză uriașă se ziua sa. Ce a primit de la elevii săi: „A fost foarte fericită”

Carmen Iohannis, surpriză uriașă se ziua sa. Ce a primit de la elevii săi: „A fost foarte fericită”

Carmen Iohannis, surpriză uriașă se ziua sa. Ce a primit de la elevii săi: „A fost foarte fericită”
Sursa foto: Foto: Facebook
02 Noi 2017   •   12:48

Pe 2 noiembrie, Carmen Iohannis împlinește 57 de ani. Drept pentru care elevii săi de la clasa a 12-a E a Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde este profesor de engleză, au sărbătorit-o cu o zi mai devreme, pe 1 noiembrie, însoțind-o la biserică și, apoi, așteptând-o în sala de curs cu un tort și flori.

„Planificasem de mult timp ce voiam să facem de ziua dânsei, așa că ne-am învoit și am mers, la ora 10, împreună, la biserică, pentru că știam cât de important e pentru doamna dirigintă să meargă pe 1 noiembrie la slujbă. Plus că noi astăzi nu avem ore cu ea, așa că am profitat ieri. În fiecare an, noi ne pregătim din vreme pentru aniversarea dânsei. Ne-a surprins și ea anul acesta, ne-a comandat pizza. A fost foarte fericită. A fost ultima aniversare împreună. E foarte trist pentru noi. E deosebită, o persoană incredibilă, pentru că te inspiră să dai tot ce şi mai bun din tine. Te motivează să îți atingi potențialul complet. Din clasa a IX-a se ține de noi și ne face să fim cei mai buni", a povestit Maria, una dintre elevele sale, pentru Tribuna.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close