Antena 3 CNN Actualitate Carmen Tănase, mesaj de revoltă pe Facebook: 'Am primit această mizerie'

Carmen Tănase, mesaj de revoltă pe Facebook: 'Am primit această mizerie'

Actrița Carmen Tănase a postat, în această seară, un mesaj de revoltă pe Facebook, după ce a primit o știre falsă în care se spunea că ar fi murit într-un accident rutier.

Carmen Tănase, mesaj de revoltă pe Facebook: 'Am primit această mizerie'
Sursa foto: Facebook / Carmen Tănase
de Alin Tarnovschi    |    18 Iun 2020   •   21:53

"Am primit azi aceasta mizerie! Sper ca este doar un cretinism al zilelor noastre nebune si nu 'altceva'!", a scris actrița Carmen Tănase în postarea de pe Facebook.

Postarea a fost însoțită de o știre falsă postată pe un site de fake news care avea titlul: 'Impact mortal - Carmen Tănase a decedat astăzi într-un accident rutier. Un autobuz a lovit mașina actriței'.

În ciuda indiciilor clare că este vorba despre o știre falsă, cel mai evident fiind numele site-ului: 'a.news-romania24h.xyz', știrea a fost distribuită de numeroase persoane pe Facebook.

Cel mai probabil, știrea falsă a fost lansată pe rețelele sociale, după ce Carmen Tănase a devenit un subiect căutat pe internet, ca urmare a declarațiilor făcute la Antena 3 cu privire la pandemia de coronavirus.

Actrița a declarat duminică, la Sinteza Zilei, că măsurile luate au fost prea exagerate și a susținut că există oameni care s-au folosit de acest subiect.

×
Subiecte în articol: carmen tanase
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close