Antena 3 CNN Actualitate Carmen Tănase dezvăluie reţeta succesului pe TikTok: "M-am ambiționat"

Carmen Tănase dezvăluie reţeta succesului pe TikTok: "M-am ambiționat"

„Habar n-am avut că o să am succes", spune Carmen Tănase care a devenit virală pe TikTok. Actriţa a povestit în cadrul unui interviu cum i-a venit ideea care i-a adus peste 290.000 de urmăritori pe cea mai în vogă rețea de socializare.

Carmen Tănase dezvăluie reţeta succesului pe TikTok: "M-am ambiționat"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    06 Ian 2022   •   16:52

„Totul a pornit de la o joacă. Am zis că pot deveni şi eu virală", spune Carmen Tănase al cărei cont pe TikTok are nu mai puţin de 299.000 de fani şi totul cu câteva videoclipuri în care a încercat să se acomodeze cu platforma socială.

Ideea sa a avut succes, sutele de fani se bucură de fiecare apariție, iar actriţa şi-a setat pentru 2022 nişte obiective clare. Iată ce îşi propune.

„Am pornit dintr-o joacă, cu o domnișoară care se pricepe. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu să umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok", a declarat, la Antena Stars, Carmen Tănase.

Ce vrea Carmen Tănase să transmită prin TikTok

După ce s-a familiarizat cu platforma socială, actriţa Carmen Tănase şi-a propus să le ofere urmăritorilor ei conținut util.

„Am aruncat un ochi sa văd care e situația şi e puțin stupiduț așa. Eu nu vreau să mă scălâmbai pe TikTok, vreau să fac ceva din care să învățam, să fie util.

Adică ne distrăm, dar să rămânem și cu ceva util, că să ne scălămbăiem și să ne strâmbăm fără rost... mm, nu cred că-i util cuiva. Eu nu vreau să mă scălâmb pe TikTok, vreau să fac ceva din care să învățam", a mai spus actrița Carmen Tănase.

@carmentanase18

♬ sunet original - Carmen Tanase18

×
Subiecte în articol: carmen tanase succes actriţă
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close