Antena 3 CNN Actualitate Carmina Pricopie, detalii cutremurătoare despre afaceristul pedofil din Târgu Jiu: ”A spus că a fost amenințat și șantajat”

Carmina Pricopie, detalii cutremurătoare despre afaceristul pedofil din Târgu Jiu: ”A spus că a fost amenințat și șantajat”

Carmina Pricopie, jurnalist de investigații, a dezvăluit detalii cutremurătoare despre cazul afaceristului pedofil din Târgu Jiu, care ademenea fetele, le droga, le viola, apoi imaginile cu abuzurile erau postate pe site-uri cu filme pentru adulți.

Carmina Pricopie, detalii cutremurătoare despre afaceristul pedofil din Târgu Jiu: ”A spus că a fost amenințat și șantajat”
de Andreea Ştefan    |    31 Aug 2021   •   16:47

Este vorba despre acuzații aduse acestui om de afaceri din Târgu Jiu și despre niște investigații care se află abia la început.

Dosarul penal pe numele bărbatului a fost deschis în urma unor sesizări venite din partea părinților fetelor abuzate.

Faptele s-ar fi petrecut la mijlocul lunii august, adică în urmă cu aproximativ 10 zile.

Afaceristul, reținut pentru întreținerea relațiilor intime cu minore, susține că el este victima în toată această poveste și că a fost ademenit de aceste fete, care au peste 15 ani.

De asemenea, omul de afaceri din Târgu Jiu spune că a fost amenințat și șantajat ulterior, iar el deține probe doveditoare în acest sens.

El a recunoscut întâmplările petrecute între el și fetele în cauză, însă a spus că nu știa vârsta lor.

Momentan, bărbatul este reținut și, cel mai probabil, va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close