Antena 3 CNN Actualitate Carne cu plastic, vândută într-un supermarket din Bucureşti: "E carne artificială?"

Carne cu plastic, vândută într-un supermarket din Bucureşti: "E carne artificială?"

Carne cu plastic cumpărată dintr-un supermarket din Capitală. Revoltată, femeia s-a întors cu cele două caserole în magazin şi le-a cerut angajaţilor să scoată carnea de la vânzare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2023   •   10:41

"Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe o angajată a supermarketului din Bucureşti.

"Carnea aceasta vine ambalată, nu e vina mea", s-a scuzat personalul magazinului.

Angajații supermarketului au mai desfăcut și alte caserole asemănătoare cu produsul cumpărat de femeie şi au găsit aceeaşi problemă.

"O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii", a spus femeia.

Angajații i-au dat dreptate femeii și au spus că e un incident regretabil, iar când și-au dat seama că au fost filmați au rugat-o pe aceasta să șteargă clipul.

×
Subiecte în articol: București Supermarket
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close