Antena 3 CNN Actualitate Ce carte ţinea în mână Andrew Tate la sosirea la Curtea de Apel, unde a cerut eliberarea

Ce carte ţinea în mână Andrew Tate la sosirea la Curtea de Apel, unde a cerut eliberarea

Fraţii Tate au ajuns marţi în faţa judecătorilor pentru a cere să fie eliberaţi din arest, iar Andrew Tate ţinea în mână un obiect cu care a atras atenţia celor din jur.

Ce carte ţinea în mână Andrew Tate la sosirea la Curtea de Apel, unde a cerut eliberarea
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2023   •   11:50

Acuzaţi de trafic de persoane şi viol, Tristan şi Andrew Tate au ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, solicitând să fie liberi.

Cei doi au fost arestați pentru 30 de zile în România, pentru trafic de persoane și viol, contestând măsura.

Cei doi fraţi îşi doresc foarte mult eliberarea, iar Andrew Tate a mers la Curtea de Apel Bucureşti ţinând în mână o carte. 

Potrivit martorilor oculari aflaţi în apropierea sa la sosirea la CAB, este vorba despre un Coran. 

Ceea este verosimil, având în vedere că Andrew Tate a anunţat că s-a convertit la islam în noiembrie 2021. 

Fostul kickboxer, devenit om de afaceri şi influencer, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane alături de fratele său Tristan şi două românce care ar fi complice.

Procurorii DIICOT împreună cu polițiști din București au făcut cinci percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Conform DIICOT, la începutul anului 2021, patri suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Andrew Tate islam Coran
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close