Antena 3 CNN Actualitate Cartela SIM pentru mai multe numere de telefon, lansată anul viitor pe piaţa românească

Cartela SIM pentru mai multe numere de telefon, lansată anul viitor pe piaţa românească

Cartela SIM pentru mai multe numere de telefon, lansată anul viitor pe piaţa românească
Sursa foto: Foto: wisegeek.com
06 Dec 2012   •   07:27

Românii nu vor mai fi nevoiti sa poarte dupa ei mai multe telefoane mobile. De anul viitor vom putea avea o singura cartela SIM pentru mai multe numere de telefon. Tot de la anul, unui număr de telefon îi vor putea fi alocate mai multe cartele. Cine va rămâne astfel fără baterie, va putea folosi un alt aparat pentru a-şi termina conversaţia.

Cartela SIM cu mai multe numere de telefon va fi introdusă pe piaţa românească de un operator virtual de telefonie. Astfel, oricine va putea cumpăra un abonament şi o cartelă specială prin intermediul cărora va putea accesa o serie de servicii noi. Noul prefix de 0700 a fost deja rezervat iar lansarea va avea loc anul viitor.

Tot de anul viitor, Poşta Română va oferi servicii de telefonie mobilă prin asociere cu un operator deja existent pe piaţă.

Datele oficiale arată că, în prima jumătate a anului, românii au vorbit 30 de miliarde de minute la telefonul mobil. Cu peste 7 la sută mai mult faţă de perioada similară din 2011. În plus, au fost trimise 6,7 miliarde de sms-uri în primele şase luni ale acestui an.


×
Subiecte în articol: telefon mobil
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close