Antena 3 CNN Actualitate Un cartier de vile din nordul Bucureştiului va fi demolat. Ce se întâmplă cu locatarii

Un cartier de vile din nordul Bucureştiului va fi demolat. Ce se întâmplă cu locatarii

Un cartier de vile din nordul Bucureştiului va fi demolat, pentru că investitorii au un alt plan de afaceri.

Un cartier de vile din nordul Bucureştiului va fi demolat. Ce se întâmplă cu locatarii
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2021   •   11:56

Este vorba despre cartierul de vile La Mesteceni din zona Satului Francez, Bucureşti, construit în anul 2000, pe care oamenii de afaceri Emil şi Daniel Tănăsoiu (tată şi fiu), care au încasat 100 de milioane de euro de la Immofinanz pentru centrul de afaceri S-Park, vor să-l demoleze, potrivit profit.ro.

Mai exact, investitorii vor să pună la pământ 19 vile cu 23 de unităţi locative care formează cartierul La Mesteceni, plus o clădire de birouri alăturată, care ocupă un teren de circa 8.000 de metri pătraţi.    

În trecut, în cartierul La Mesteceni au locuit cu chirie manageri ai Billa şi Siemens, vilele fiind închiriate atât ca spaţii de birouri pentru mici afaceri, cât şi ca locuinţe.  

În paralel, familia Tănăsoiu pregăteşte construcţia unui nou complex, cu hotel, SPA, piscină, spaţii comerciale la parter şi minimum 200 de apartamente. 

"Vom oferi posibilitatea de a cumpăra sau închiria un apartament, locatarii putând beneficia de toate serviciile unui hotel de business alăturat, care va avea 100-120 de camere, în genul room-service sau concierge. 

Nu excludem un parteneriat pentru dezvoltarea acestui proiect", a declarat Daniel Tănăsoiu, general manager al Primavera Development, brand sub care familia îşi dezvoltă proiectele imobiliare.
 

×
Subiecte în articol: Satul francez Cartier demolat
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close