Casă distrusă a patra oară de un TIR, şoferul şi-a aprins o ţigară în cabină, în Şimand

de Daciana Cordoş    |    10 Feb 2021   •   15:25
Casă distrusă a patra oară de un TIR, şoferul şi-a aprins o ţigară în cabină, în Şimand

O casă din comuna Şimand, judeţul Arad, a fost distrusă, astăzi, pentru a patra oară, după ce un şofer de TIR a pierdut controlul camionului şi a intrat în plin într-un perete al casei, pe care l-a dărâmat.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 12.00, pe DN 79, drumul naţional dintre Arad şi Oradea. În comuna Şimand, şoferul unui TIR, un cetăţean bulgar în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul direcţiei, iar camionul a distrus gardul şi s-a oprit în peretele casei.

Din motive încă necunoscute, şoferul nu a mai putut control direcţia TIR-ului, iar după câteva zeci de metri, după ce a ieşit de pe şosea, a trecut prin gardul locuinţei şi apoi a izbit în plin peretele casei, pe care l-a distrus în totalitate.

După impact, şoferul bulgar şi-a aprins o ţigară, înainte de a se da jos din cabină.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a neatenţiei. În casa distrusă locuiesc două femei, iar acestea au povestit că este pentru a patra oară când casa este distrusă de camioane.

Din acest motiv, cele două au renunţat să mai locuiască în camera de la stradă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close