Antena 3 CNN Actualitate Casa mediteraneană a lui Coldea care nu apare în nicio declarație de avere

Casa mediteraneană a lui Coldea care nu apare în nicio declarație de avere

Casa mediteraneană a lui Coldea care nu apare în nicio declarație de avere
20 Mar 2017   •   22:42

Generalul Florian Coldea și-a construit o casă în localitatea natală Târnova, din județul Arad, pe care nu a consemnat-o în declarațiile sale de avere din ultimii ani. Casa nouă a fost înscrisă în Cartea Funciară pe numele părinților săi, Mihail și Ana Coldea, pentru care a fost eliberată autorizația de construire. Aceștia nu aveau însă resursele financiare necesare pentru a construi și mobila această casă, având în vedere că sunt pensionari, scrie Cotidianul.

Casa a fost construită în perioada 2013-2014 și are numărul 2, casa părintească având numărul 3. Ambele case sunt situate la intrarea din Târnova dinspre municipiul Arad. În spatele casei mediteraneene a fost amenajată o mică livadă.

Potrivit vecinilor, generalul Coldea a venit destul de rar la noua casă, iar când a venit nu a ieșit deloc prin sat. Deasupra intrării în casă este instalată la vedere o cameră de înregistrare video.

Generalul Florian Coldea și-a consemnat în declarațiile de avere, la capitolul „clădiri“, doar două apartamente pe care le deține în București: un apartament dobândit în 2005 (anul numirii sale în funcția de prim-adjunct al directorului SRI), în suprafață de 56,33 mp, și un apartament dobândit în perioada 2006-2008, în suprafață de 128,76 mp.

Potrivit unor surse, generalul Coldea ar locui de câțiva ani într-un apartament de lux dintr-un ansamblu rezidențial din București.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close