Antena 3 CNN Actualitate Casa părintească a părintelui Arsenie Boca, scoasă la vânzare | Cât costă locul sfânt de 8,5 hectare, din Hunedoara

Casa părintească a părintelui Arsenie Boca, scoasă la vânzare | Cât costă locul sfânt de 8,5 hectare, din Hunedoara

Trei milioane de euro. Cu atât se vinde casa părintească a părintelui Arsenie Boca, pe un site de anunțuri imobiliare. Proprietatea din județul Hunedoara se întinde pe o suprafața de 8,5 hectare și reprezintă o oportunitate unică pentru cei care fac turism, spune proprietarul.

Casa părintească a părintelui Arsenie Boca, scoasă la vânzare | Cât costă locul sfânt de 8,5 hectare, din Hunedoara
Sursa foto: olx.ro/Hepta
de Ştefan Petrică    |    15 Dec 2022   •   14:08

Parcela din localitatea Vaţa de Sus aflată pe un deal, este scoasă la vânzare de o asociație care este proprietară. A fost înființată de un preot și un om de afaceri din Timişoara.

Terenul unde se află casa părintească a lui Arsenie Boca se întinde pe o suprafață de peste 8 hectare, include două căsuțe, o anexă şi un foișor de vară.

Totul a fost scos la vânzare, iar anunțul a fost postat pe o pagină de profil de către o agenție imobiliară din Cluj, iar prețul de vânzare este de trei milioane de euro negociabil.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ciuda prețului, ofertele curg de pe tot mapamondul, susțin agenții imobiliari.

Au venit oferte atât din România, cât şi din Franţa, Statele Unite ale Americii, Anglia sau Elveţia.

Domeniul scos la vânzare a aparținut familiei părintelui Arsenie Boca şi este locul în care acesta a copilărit până la vârsta de 12 ani.

Arsenie Boca este considerat cel mai mare duhovnic al secolului şi mii de oameni ajung lunar la mormântul părintelui de la Mânăstirea Prislop.

×
Subiecte în articol: Arsenie Boca casă părintească
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close