Antena 3 CNN Actualitate Casă din Alba prădată de hoţi bucată cu bucată cu tot cu acoperiş, fără ca nimeni să observe | Reacţia proprietarei

Casă din Alba prădată de hoţi bucată cu bucată cu tot cu acoperiş, fără ca nimeni să observe | Reacţia proprietarei

Hoţii din Alba au dat lovitura la o casă şi nimeni nu a observat că imobilul a rămas fără acoperiș şi grinzi. Șocată de ce a găsit proprietara a alertat imediat Poliţia.

Casă din Alba prădată de hoţi bucată cu bucată cu tot cu acoperiş, fără ca nimeni să observe | Reacţia proprietarei
Sursa foto: alba.24
de Claudia Popovici    |    04 Mar 2023   •   23:26

Vorbim de un imobil vechi nelocuit şi o hală situate în centrul municipiului Alba, acolo unde proprietarii veneau destul de des, fiind și o adresă de corespondență.

Alarma a fost dată de proprietara casei respective care a avut un şoc când a văzut ce au lăsat hoții în urmă. 

Potrivit presei locale suprafața construită a imobilului are 400 de metri pătrați, iar hoții s-au organizat foarte bine pe mai multe zile pentru a demonta acoperișul.

Vecinii spun că au auzit zgomotul operațiunilor de decopertare, dar au presupus că ”lucrările” se fac cu acordul proprietarei care venise ultima dată la imobil pe 7 februarie, notează alba24.ro

Astfel, fără să fie deranjați în vreun fel, hoții furat inclusiv structura de lemn, iar de la un alt corp de clădire au luat şi niște șine metalice, pe care le-au tăiat şi le-au transportat în diverse locații nestingheriți.

Furtul a fost descoperit și înregistrat la Poliție. Mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului și vor urma cercetări.

 

 

×
Subiecte în articol: casa Alba hoti acoperis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close