Antena 3 CNN Actualitate Cumpără o casă împrejmuită de păduri, la preţ de canapea. Preţurile încep de la 250 de euro

Cumpără o casă împrejmuită de păduri, la preţ de canapea. Preţurile încep de la 250 de euro

Case de vânzare pornind de la 250 de euro. Nu e o escrocherie, ci soluţia găsită de un primar din judeţul Bacău pentru a dezvolta un cartier părăsit din comuna lui.

Cumpără o casă împrejmuită de păduri, la preţ de canapea. Preţurile încep de la 250 de euro
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2021   •   14:38

Este vorba de un proiect de locuinţe pentru populaţia romă din satul Gura Văii.

Casele au rămas însă nelocuite, iar Primăria le pune acum în vânzare la preţuri foarte mici, în speranţa că astfel va da un impuls dezvoltării turismului în zonă.

''Am considerat oportun să mai încerc odată să valorific acele case, pentru că, sincer să fiu, dacă nici acum nu îşi vor găsi un proprietar, soluţia peste următorii  trei ani va fi demolarea lor.

Preţul caselor pornește de la 250 de euro fără TVA

Prețurile pleacă de la 250 de euro fără TVA. S-au făcut suficiente cereri. Vorbim de aproape 150 de cereri din 200 de imobile disponibile. Pandemia asta a schimbat puţin percepţia asupra locuinţelor clasice. Cine are buzunarul pregătit pentru investiţie îşi poate creiona acolo un refugiu, o gură de oxigen plăcută în partea nordică şi estică.

Locaţia este împrejmuită de păduri

Vorbim de sporturile extreme, de nişă, în primul rând de off-road, vorbim de plecări cu parapanta. Zona întradevăr este situată la altitudine ridicată, la confluenţa râurilor Trotuş şi Tazlău, curentul de aer care operează în zonă este foarte benefic pentru parapantişti'', a spus Silviu Tinei, primarul comunei Gura Văii.

×
Subiecte în articol: casa preturi Bacău Gura Văii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close