Antena 3 CNN Actualitate Cascadorie la Arad. Un poliţist s-a urcat pe capota maşinii pentru a-l opri pe şofer

Cascadorie la Arad. Un poliţist s-a urcat pe capota maşinii pentru a-l opri pe şofer

Cascadorie la Arad. Un poliţist s-a urcat pe capota maşinii pentru a-l opri pe şofer
Sursa foto: politist
10 Feb 2009   •   19:12

Scene de cascadorie marţi după amiază pe şoseaua care leagă Aradul de Timişoara. Un poliţist s-a urcat pe capota maşinii unui contrabandist de ţigări ca să-l împiedice să fugă. Şoferul a pornit în trombă şi l-a aruncat în şanţ pe agent.
Viteza l-a dat de gol pe contrabandist. El a fost prins de radar circulând cu 154 de kilometri pe oră, în localitate. Poliţiştii l-au oprit să-l amendeze.
?L-am întrebat de bagaje. A spus că se mută într-o localitate. N-a ştiut să-mi spună ce localitate, s-a bâlbâit. Când am deschis uşa au căzut ţigări?, a declarat unul dintre poliţişti.
Imediat, prietenii şoferului, aflaţi în alte 2 maşini, au sărit să-l ajute. ?Am văzut cum l-a lovit pe poliţist. El s-a urcat pe capotă şi a încercat să-l imobilizeze. L-a aruncat de pe capotă pe poliţist?, spune unul dintre amrtorii incidentului.
Cascadoria agentului putea fi periculoasă. Norocul lui a fost că maşina nu apucase să prindă viteză. ?Cotul mă doare şi am o julitură, pentru că nu m-a aruncat în faţa maşinii. M-a aruncat pe margine, unde-i moale şi după aia am căzut în şanţ?, povesteşte agentul care s-a urcat pe capota maşinii.
După ce s-a ridicat, poliţistul şi colegii lui au încercat să-i prindă pe prietenii şoferului. Câteva minute mai târziu, poliţiştii au prins-o şi pe femeia care l-a ajutat pe suspect.
?Eu am încercat doar să-l apăr pe cumnatul meu. Atât. Pentru că este bolnav şi puteau să-l lovească?, a declarat femeia implicată în incident.
?Am început urmărirea penală pentru tentativă de omor. Suspectul principal a fost identificat şi este acum căutat de poliţişti?, a precizat Codrin Gavra, procuror de pe lângă tribunalul Arad.
Observator

×
Subiecte în articol: politist agent cascadorie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close